Skip to content

Ingredients

Sheabutter: active hypoallergenic oil with a high concentration of active ingredients; allantoin, vitamins E & A. Improves cell generation, penetrates deep into the skin and makes it soft and supple. Protects against drying out due to moisture-binding effect. Contains natural sun protection.
[nm_banner layout=”boxed” image_id=”981″]

Druivenpit olie: is een uitstekende verzorgende en beschermende olie, die goed door de huid wordt opgenomen. Een stimulerende eigenschap van de olie is de doorbloeding. Dat maakt het tot een uitstekende toevoeging aan massageolie.

Evening prime rose: werkt vochtvasthoudend voor de huid. Draagt bij aan de regeneratie van de huid en helpt de huid stevig te houden. Evening prime rose heeft als eigenschap de natuurlijke huidfuncties te helpen reactiveren.

Gember etherische olie: bevat veel antioxidanten die je huid helpen mooi en elastisch te houden. Gember bevordert de doorbloeding van je huid. De olie heeft een ontsmettende en ontstekingsremmende werking.

Honing: heeft antibacteriële werking wat heel goed is tegen onzuiverheden en acne op de huid.  Honing werkt hydraterend voor de huid door zijn vochtvasthoudende eigenschap.

Jasmijn etherische olie: werkt ontstekingsremmend en verzachtend. Kan helpen bij het tegen gaan van  huidirritaties.

Jojoba olie: helpt tegen irriterende huid. Huidvochtigheid wordt positief beïnvloed en goed voor ouder wordende huid. Jojoba olie bevat vele antioxidanten..

Kamille olie: heeft een verzachtende en ontstekingremmende werking voor de huid. Het is een snel absorberende olie dat tot diep in de huid doordringt.

Komkommerzaad olie: hydrateert en versterkt de elasticiteit van de huid. Komkommerzaad olie Is rijk aan omega-3 en andere vetzuren en beschermt de huid effectief tegen vrije radicalen.

Kokos olie: bevat laurinezuur dat werkzame stoffen diep in de huid brengt. Helpt de huid herstellen.

Komijnzaad olie: heeft een unieke voedende en beschermende eigenschappen. De olie wordt snel door de huid opgenomen en heeft een helende alsmede verzachtende werking voor de huid.

Magnolia etherische olie: heeft antibacteriële eigenschappen en helpt huidirritaties tegen te gaan. Magnolia olie kan de vorming van nieuwe huidweefsels bevorderen.

Mandarijn etherische olie: voor alle types huid en voor alle leeftijden. Reinigt verstopte poriën, helpt bij huidirritaties, acne, littekens en striae. Mandarijn olie bevat vitamine A en C.

Marjolein olie: werkt kalmerend, verzachtend en zorgt voor goede doorbloeding.

Myrth etherische olie: werkt reinigend en zuiverend voor de huid.

Pompoenzaad olie: bevat krachtige antioxidanten en essentiële vetzuren, helpt tegen huidveroudering en infecties. Pompoenzaad olie zorgt er ook voor dat de normale celstructuur van de huid gehandhaafd blijft.

Rozemarijn etherische olie: kan helpen tegen huidinfecties zoals acne, eczema en wonden. Rozemarijn helpt ook tegen verouderende, verslapte of losse huid en de olie kan de verharde huid helpen verzachten.

Rozenhout etherische olie: bevordert het herstel van de huidcellen. Nuttig tegen rimpels, gevoelige en ontstoken huid. Laat een beschermend laagje achter waardoor de huid heerlijk zacht aanvoelt.

Rozenwater: verstevigt, kalmeert en verzacht de huid. Beschermt tegen verontreiniging.

Sint-janskruid olie: beschermt en verzacht de huid.

Tarwekiem olie: helpt bij droge huid, eczeem dermatitis, rimpels en regenereert de huid. Dit komt door de hoge concentratie vitamine B en E. Vooral de slecht doorbloede huid krijgt een energieboost bij regelmatig gebruik van tarwekiem olie.

Tea tree etherische olie: heeft krachtige antibacteriële werking en ook vooral het bijzonder goede vermogen om diep in de huid en het daaronder liggende weefsel door te dringen. Goed tegen onreine huid.

Vanille olie: bevat helende eigenschappen en ontspant de huid. Heeft antibacteriële eigenschappen en uitstekend geschikt voor het verlichten van brandwonden.

Vitamine E-olie: versterkt de barrièrefunctie van de huid, beperkt cel schade en zorgt ervoor dat andere werkzame ingrediënten in de crème dieper indringen voor betere werking.